Tânără din Chișinău, obligată să presteze servicii sexuale în Austria. Mărturiile înfiorătoare ale victimeiPatru persoane din Republica Moldova și un cetățean al României, membrii unei grupări infracționale, cu vârste cuprinse între 21-43 de ani, sunt suspectați de trafic de ființe umane.

Recent, cetățeanul României și-a ispășit pedeapsa, fiind condamnat în una din țările Uniunii Europene la 7 ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni.
Cum a fost exploatată tânăra de către suspecți
Bărbații au fost reținuți în urma unor informații operative, recepționate la 18 aprilie 2019, potrivit cu care, în luna martie 2019, suspecții au traficat o tânără cu vârsta de 19 ani, domiciliată în mun. Chișinău, sub pretextul angajării acesteia la muncă într-un salon de frumusețe din România, în calitate de manichiuristă.

Ulterior, suspecții, profitând de poziţia de vulnerabilitate a victimei, acționând prin înșelăciune, la 14 martie 2019, au organizat transportarea tinerei în Austria, orașul Viena, unde a fost adăpostită. Ajunsă pe teritoriul Austrei, victima a fost deposedată de pașaport și impusă să presteze servicii sexuale mai multor bărbați. Zilnic, tânăra întreținea relații intime cu circa 3-4 bărbați, iar pentru serviciile prestate îi erau achitată sume de 100-150 euro, bani pe care victima era obligată să-i transmită traficanților.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0