Răzvan Ciobanu, accident sau omorât, ce s-a intimplat intr-adevar?Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în această dimineaţă, într-un accident rutier produs aproape de staţiunea Năvodari. Se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă, în momentul în care autoturismul de teren a ieşit de pe şosea şi a lovit mai mulţi copaci. Experții au analizat accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu, iar concluzia e că deşi maşina în care se afla designerul vestimentar e una sigură, viteza şi neglijenţa s-au dovedit fatale. 


Un localnic a dat alarma la 112 în această dimineaţă în jurul orei 7. Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere, dintr-un club de pe litoral, când a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea unei şosele. Oamenii care au văzut locul accidentului cred că victima adormise la volan înainte ca vehiculul de teren să se rostogolească de câteva ori şi să se oprească pe câmp.
Poliţiştii anchetează deja cauzele morţii stilistului.
Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: În jurul orei 7.15 am fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 226, la intrarea în localitatea Săcele. Se pare că șoferul, în vârstă de 43 de ani, conducea un autoturism de teren dinspre Săcele către Năvodari, iar la un moment dat, din cauza neatenției în conducere, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă după care a rulat aproximativ 1 km și s-a oprit cu autoturismul în mai mulți copaci care aparțineau unei ferme din zonă.
Viteza excesivă i-a fost fatală, spune specialistul în conducere defensivă Titi Aur, care crede că şi în cazul acestui accident centura de siguranţă ar fi salvat viaţa şoferului.
Titi Aur: Cu siguranță nu purta centură de siguranță pt că dacă ar fi purtat centura de siguranță ar fi rămas în interiorul mașinii. Poziția centurii de siguranță va da foarte multe informații anchetatorilor. Dacă centura e pe stâlpul din stânga clar nu a fost utilizată, dar centura ar putea să fie cuplată în dispozitivul din dreapta dintre scaune, de lângă frâna de mână, dar să nu fi fost utilizată corect, să fi fost prin spatele conducătorului auto.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0