Avionul cu pasageri care a luat foc pe aeroport în Moscova. Bilanțul morților revizuit la 41Dintre cele 78 de persoane aflate la bordul avionului Superjet-100 care a aterizat în flăcări la Moscova, doar 37 au supraviețuit, a declarat Svetlana Petrenko, reprezentantul oficial al Comisiei de Investigații.


După cum s-a raportat anterior, la bordul avionului au fost 78 de persoan, inclusiv membrii echipajului. Potrivit datelor actualizate disponibile până în prezent, au supraviețuit 37 de persoane ", a declarat Petrenko pentru Interfax.
Looks like the fire wasn't caused by a lightning strike. Leaked CCTV footage shows the Sukhoi's tail bouncing off the ground during its landing attempt, which appears to have started the ignition. Via @RT_compic.twitter.com/tyI6jsEaBB— Bryan MacDonald (@27khv) May 5, 2019
Anterior, la scurt timp după incident, autoritățile ruse au anunțat 13 decese, între care 2 copii.
La bordul avionului se aflau 73 de pasageri și 5 membri ai echipajului. În imaginile apărute pe reţelele de socializare se poate vedea avionul aterizând ca o minge de foc. Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest articol!
Potrivit rt.com, pilotul avionului a anunţat că există o stare de urgenţă la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Şeremetievo din Moscova, cu destinaţia Murmansk. Avionul a aterizat după 27 de minute de zbor.
Pentru stingerea incendiului puternic au intervenit câteva autospeciale, iar la faţa locului au fost chemate mai multe ambulanţe pentru preluarea răniţilor.
Avionul, căruia incendiul i-a distrus coada şi partea din spate a fuselajului, era relativ nou, fabricat în 2017 sau în 2018. Autorităţile au deschis o anchetă după acest incident.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0